Sociala media

 


#

Jag har varit aktiv i sociala media sedan tidigt 2000-tal. Det började med den sociala plattformen Lunarstorm, där jag både nätverkade professionellt och skapade nya relationer, grundade och modererade den största andliga gruppen ”Spirituella forumet” samt blev handplockad att hjälpa Socialdepartementets projekt FL!CKA med ”FLICKA-KLUBBEN”. Det blev en framgångssaga där vi nådde dryga 27 000 ungdomar, förde samtal kring medias påverkan på självbild och självkänsla samt mobiliserade för att lyfta det till samhällsdebatt. Det året ökade anmälningarna för könsdiskriminerande och kränkande reklam med 500 %, och projektet fick en hel del mediautrymme.

CountrysidedVitterskog på Instagram: http://instagram.com/countrysided

Mitt instagramkonto är det socialamediaprojekt som jag har mest kontinuitet i. På Instagram heter jag ”Countrysided”. Jag älskar livet på svenska landsbygden och minns hur jag längtade hit, när jag bodde i storstaden. Nu när jag äntligen är här och njuter, vill jag ge chansen att dela med mig av det till alla andra, som kanske som jag hade det; längtar men ännu inte tagit steget. Jag är bland annat publicerad i Jordbruksverkets gåvobok och i Östgötatidningen med mina bilder.

 

Vitterskog på LinkedIn: https://www.linkedin.com/pub/anneli-vitterskog/4a/9b3/797

LinkedIn är min plattform för professionella kontakter, rekrytering och kunskapsutbyte inom mina expertområden. Här finner du självfallet CV och omdömen från mina tidigare uppdrag. Lägg gärna till mig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s